понеделник, 5 февруари 2018 г.

Ангелското число 34


Числото 34 е съставено от вибрациите и атрибутите на числата 3 и 4. Числото 3 резонира с енергиите на разширяване и увеличаване, харизма, оптимизъм и радост, самоизразяване и творчество, комуникация и общество и изразяване на вашите желания. Числото 3 също се отнася до Извисените Учители. Числото 4 се отнася до упорита работа, установяване на стабилни основи, усърдие, практичност и организация, решителност и надеждност, страст и движение. 

Това прави 34 числото, което съчетава креативността с грижливо усилие и упорита работа, за да се проявят положителните енергии, възможности и резултати.

Ангелското число 34 е потвърждение, че Извисените Учители и Ангелите са около вас и вие можете да общувате свободно с тях за вашите желания и намерения, вашите страхове, чувства и слабости ... всичко, което желаете. Отговорите им ще чуете, почувствате и усетите на всички нива. Обърнете специално внимание на вашата интуиция и вътрешната мъдрост.


Ангелското число 34 е послание от ангелите да положите допълнителни усилия за творческите ви проекти, за да сте сигурни, че ще пожънете дългосрочни успехи. Вярвайте, че работата, която вършите днес, ще донесе ползи за живота ви в бъдеще.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: