петък, 2 февруари 2018 г.

Ангелското число 32


Числото 32 акумулира вибрациите и енергиите на числата 3 и 2. Числото 3 носи атрибутите на себеизразяване и комуникация, оптимизъм, творчество, разширяване, общество, състрадание към другите и изразяване. Числото 3 също така резонира с енергиите на Възнесените Учители и показва, че те са около вас, за да ви помагат, когато са помолени. Възнесените Учители ви помагат да се съсредоточите върху Божествената искра в себе си и другите и да помагате при проявяването на вашите желания. Числото 2 носи качествата на баланс и хармония, безкористност и служене за другите, дипломация, посредничество и сътрудничество, вяра и доверие и се отнася до мисията на вашата душа и цел на живота. 

Тези енергии и качества се съчетават, за да ни донесат Числото 32, което представлява обществото, комуникацията, партньорството, двойнствеността и баланса.

Ангелското число 32 показва, че ангелите и възнесените учители ви подпомагат в живота и насърчават вярата, любовта и доверието ви във вас и във взаимоотношенията ви с другите.

Ангелското число 32 е послание от ангелите ви, че трябва да поддържате вярата и връзката си с тях силни и ясни, докато напредвате по текущия си път.

Ангелското число 32 носи послание, че вашето положително отношение, оптимизъм и вяра привличат положителни обстоятелства и енергии във вашия живот, които ще ви покажат възможностите да изпълнявате аспекта на вашата Божествена цел на живота и душата. Вярвайте, че сте подкрепени и ръководени по пътя и гледайте на тези възможности с ентусиазъм, тъй като те са положителна стъпка (или стъпки) в правилната посока.

Ангелското число 32 е послание, че работите в хармония с енергиите на възнесените учители и те ви помагат и ръководят в следващите ви стъпки и действия. Поддържайте дипломатическо, хармонично и грижовно отношение към другите и ще откриете, че всичко, от което се нуждаете, ще ви бъде предоставено в подходящото време по Божествен начин.


Ангелското число 32 е послание, свързано с вярата и доверието в себе си, ангелите и универсалните енергии.

http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: