събота, 13 януари 2018 г.

Ангелски числа - поредици от числа - повтарящи се 9 - 9 99 999 9999



Числото 9 се отнася до вибрациите и атрибутите на преподаването, изцелението, хуманитаризма, силата, интелигентността, дискретността, блясъкът, състраданието, защитата, отговорността, вътрешната мъдрост и интуицията, лоялността, прошката, способността да се види ясно, трите аспекта ( физически, интелектуален, духовен ), способността за разбиране, вродените таланти, натрапчивостта, интроспекцията, личната неприкосновеност, единството, истината, съвършенството, съгласието, разтваря привързаността към егото, етиката, сила на характера, егоизъм ( да се научиш да казваш не ), творчески способности, чувствителност, лоялност, прошка, много талантливи, артисти, стара душа, актьор, разбиране, дискретност, състрадание, решаване на проблеми, любов към себе си, свобода, популярност, вечност, щедрост, несъответствие, артистичен гений, ексцентричност, комуникация, влияние, благотворителност, дълг, призвание, мисия, вярата, оптимизма, Божествената мъдрост, саможертвата, кармата, Всемирните духовни закони, Духовното просветление, Служенето на другите, високият идеализъм, състраданието и съпричастността, психическата способност, толерантността, смирението, алтруизма, духовното пробуждане положителен пример, доброжелателство, работници на светлина, благотворителност и съвършенство.

9 е числото на завършванията и символизира принципите на лидерство, хуманизъм и служене на другите.

Когато Ангелското 9 се появява многократно, това е послание, че вашата цел на живота и душата включва предоставяне на услуга чрез вашите естествени умения, таланти, интереси и страсти. Повторението на 9 показва, че е време да завършите фаза или взаимоотношения в живота си, които вече не ви служат по положителен начин. Не се страхувайте от липсата и / или загубата, тъй като "новото" ще влезе в живота ви, за да я замени. Имате много работа в бъдеще, затова се подгответе днес.

Повтарящата се поредица 99 е послание, което ви насърчава да следвате желанието и / или страстта на сърцето си, като помагате, подпомагате и служите на другите. Дайте пример на другите как да живеят положителен и успешен живот на всички нива. Бъди факлоносец и Работник на Светлината. Това е вашият духовен и хуманитарен дълг и вие сте помолени да се възползвате от пълния си потенциал в полза на себе си и другите.

Поредицата 999 показва, че светът се нуждае от вас, за да използвате вашите таланти и да служите на целта на Божествения ви живот по това време. Напълно се впуснете в свещената си мисия без колебание или закъснение. Сега е време да осъществите истинската си светлина и цел на живота и да ги приложите на практика в живота си. Ангелското число 999 ви кани да живеете живота си по положителен и възвисяващ начин, за да учите другите чрез личния си пример. Вие сте Работник на Светлината и факел за другите, а ангелите ви молят да се възползвате от пълния си потенциал в полза на всички.

Поредицата от числа 9999 е послание към "Работниците на Светлината" да запазят светлината си ярка и блестяща.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: