сряда, 31 януари 2018 г.

Ангелското число 31

Числото 31 включва енергиите и вибрациите на числата 3 и 1. Числото 3 резонира с енергията на растежа, разширяването и принципите на нарастване, спонтанност, широкомащабно мислене, самоизразяване, насърчаване, помощ, талант и умения, проявление и проявяване. Числото 3 често показва, че Възнесените Майстори са около вас и ви помагат. Възнесените Майстори ви помагат да се съсредоточите върху Божествената искра в себе си и в другите и ви помагат при проявяването на вашите желания. Те ви помагат да намерите мир, яснота и любов вътре в себе си. Числото 1 носи със себе си атрибутите на самоуправление и отстояване на себе си, инициативност, инстинкт и интуиция, ново начало и нов подход. Също така се отнася до мотивацията, стремежа и напредъка. Това го прави числото на оптимизма, ентусиазма, комуникацията, креативността и разширяването.

Ангелското число 31 е знак от ангелите, че те ви помагат да постигнете положителен и оптимистичен напредък, така че да можете да вървите по избрания от вас път с увереност и благодат. Бъдете готови да разширите и развиете своята лична духовност по нови и вълнуващи начини.

Ангелското число 31 е послание от вашите ангели и възнесените учители, че вашето бъдеще изглежда блестящо и проспериращо, така че продължавайте да живеете живота си със страст и
ентусиазъм. Използвайте естествените си таланти и способности, за да покажете удоволствие, радост и щастие в живота си и в живота на другите. Това, което изхвърляте във Вселената, се връща при вас. Изразете своята Божествена житейска  цел с увереност и убеденост, сигурни, че сте на прав път.

Ангелското число 31 носи послание от вашите ангели и възнесените учители да поддържате позитивно отношение и оптимизъм по отношение на всички области на вашия живот. Позитивните утвърждения, визуализации и молитви помагат да се прояви изобилието в живота ви. Поддържайте сърцето и ума си светли и любящим и се оглеждайте за нови възможности, които ще донесат още повече ползи за вашия живот.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: