вторник, 30 януари 2018 г.

Ангелското число 30


Числото 30 е въплъщава вибрациите на числата 3 и 0. Числото 3 носи енергиите на комуникацията и самоизразяването, спонтанността и харизмата, ентусиазма и изобилието, разширяването и принципите на нарастване, вдъхновение и творчество. То също така се отнася до проявлението и проявяването и до Извисените Учители. 0-та резонира с вечността, безкрайността, единството, целостта, продължаващите цикли и потоци и началната точка.
0-та означава потенциал и / или избор и е послание, свързано с развиването на духовните аспекти, тъй като се смята, че представлява началото на духовното пътуване и подчертава несигурността, която може да доведе до това. Това предполага да слушате вашата интуиция, вътрешна мъдрост и висшият си Аз, тъй като тук е мястото, където ще намерите всички ваши отговори. Числото 0 увеличава и усилва енергиите и атрибутите на числата, с които се появява; в този случай с 3-та. 

Това прави 30 числото на радостта, творчеството и обществото, духовното пробуждане и духовното свързване с Източника.

Ангелското число 30 е послание, с което вашите ангели се опитват да ви привлекат вниманието. Те искат да знаете, че трябва да следвате интуицията си и Божественото ръководство, за да предприемете съответните действия. Трябва да следвате начина си на живот и поривите на душата си и да се доверите, че вашите ангели са на ваше разположение по целия ви път.

Ангелското число 30 е послание от вашите ангели и възнесените учители, че сега е времето, когато можете да отразявате вашите успехи и постижения.

Покажете благодарност за наградите и изобилието, които сте проявили в живота си и бъдете отворени да получите заслужени благословии, любов и подкрепа от вашите ангели.

Ангелското число 30 е послание, че силната и ясна връзка, която имате с духовната сфера, позволява комуникация, напътствие и помощ от ангелите, когато пожелаете. Тя ви насърчава да приемате и развивате духовните си дарби и способности и да ги използвате, за да подобрите живота си.


Ангелското число 30 ви насърчава да бъдете отворени и честни с другите и да се изразявате с радост и оптимизъм. Това на свой ред ще даде положителни резултати във всички области на живота ви.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: