вторник, 30 януари 2018 г.

Ангелското число 29


Числото 29 включва вибрациите на числата 2 и 9. Числото 2 носи в себе си атрибутите на дуалността, вярата и доверието, себеотрицанието и служенето на другите, насърчаване и дипломация, лична воля и преданост, баланс и хармония и целта на вашия Божествен живот и мисията на душата. Числото 9 резонира с универсалния духовен закон на кармата, хуманитаризма и филантропията, духовното просветление и духовното пробуждане, даване на положителен пример за другите, знанието и вътрешната мъдрост. Числото 9 също се отнася до окончанията и заключенията. 




Тези енергии правят числото 29, число на полярността, емоциите и преценката, съчетани с лидерство, почтеност и единство.

Ангелското число 29 е послание от ангелите ви, че трябва да имате вяра в себе си и в ангелите си, тъй като ви насърчават и подкрепят във вашите духовни усилия. Вярвайте, че имате всички умения и способности, необходими за изпълнение на Вашата Божествена житейска мисия и изпълнение на целта на живота, така че да сте готови да служите на другите с смирение и сърце.

Ангелското число 29 е послание, за да имате вяра и доверие във вашите интуитивни послания и впечатления, тъй като тези послания и подбуди ви подтикват към Вашия Божествен житейски път и духовна мисия. Извършете положителни действия следвайки интуитивното и ангелско ръководство и потърсете начини за постигане на малките цели на ежедневно, за да достигнете своя духовен потенциал.

Ангелското число 29 е послание за положителни действия в посока на вашия Божествен житейски път и цел, тъй като вашите естествени възможности за Просветление са много необходими на останалите хора и на света като цяло. Вярвайте, че имате всички инструменти и таланти, от които се нуждаете, за да изпълните вашата мисия на душата.

Ангелското число 29 може също да показва, че ако сте склонни да започнете духовна практика, кариера и / или професия, сега е най-благоприятното време за това. Време е да приемете и развиете духовните си дарби и да ги използвате, за да сте полезни на себе си и другите.


Ангелското число 29 също така предполага, че ако сте "загубили" нещо поради закъснение, ангелите ви показват, че Вселената проявява нещо положително, за да заеме то своето място. Това може да се отнася и до ситуация или обстоятелство, което е на път да приключи. Вярвайте, че за вас е определено чудесно ново начало и / или посока.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: