вторник, 30 януари 2018 г.

Ангелското число 28




Числото 28 е комбинация от енергиите и вибрациите на числата 2 и 8. Числото 2 е в резонанс с атрибутите на дипломацията и сътрудничеството, баланса и хармонията, проницателността и обслужването на другите, чувствителността и адаптивността. Числото 2 също се отнася до вашата Божествена житейска цел и мисията на душата. Числото 8 се отнася до качествата на проявяването на богатство, изобилие и просперитет, решаване на проблеми и постигане на успех, вътрешна мъдрост и знания, стабилност и почтеност. Числото 8 също така резонира с Кармата и Универсалния духовен закон на Кармата.



Това прави 28 число на възприемчивостта, партньорството, дуалността и постиженията; както и редица богатства, власт, финанси и лидерство.

Ангелското число 28 е послание от вашите ангели, че вашата самоувереност, доверие и позитивно отношение са гарантирали, че изобилието навлиза в живота ви и вие сте насърчавани да се възползвате максимално от тези благоприятни енергии. Бъдете благодарни за вашите благословии и не забравяйте, че колкото повече имате, толкова повече трябва да споделяте с другите. Дай и ще получиш.

Ангелското число 28 е послание, че вашите положителни утвърждения и оптимистични перспективи ще проявят прекрасни благословии в живота ви. Вие сте работили постоянно за постигането на дългосрочните си цели и стремежи и сте използвали своята лична неприкосновеност и мъдрост докрай. Ангелите ви насърчават да продължите с добрата работа.


Ангелското число 28 също е съобщение от вашите ангели, че една врата е на път да се затвори за вас, а ангелите ви уверяват интуитивно, че ще се отвори друга. Това ще се окаже много по-полезно за вас. Вярвайте, че вашите материални нужди ще бъдат решени по време на тези промени.

Ангелското число 28 може също да е индикация, че е време да помислите за започването на духовно-базирана професия, практика и / или кариера.


Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: