понеделник, 29 януари 2018 г.

Ангелското число 27


Числото 27 носи качествата и вибрациите на числата 2 и 7. Числото 2 резонира с качествата на интуицията, двойствеността и намирането на баланс, посредничеството и сътрудничеството, чувствителността и самоотвержеността, служене на другите и вашата Божествена житейска цел и мисия на душата. Числото 7 се отнася до мистиката, духовното осъзнаване, постоянство в целите, духовно просвещение, емпатия и психически способности.

Тези енергии се съчетават, за да направят 27 числото на  хуманитаризма, хармоничността, духовните прозрения и безусловната любов.



Ангелското 27 е послание от вашите ангели, че нова информация или новина с положителен характер е на "път" към вас, затова слушайте интуицията си и се вслушайте в нейното ръководство за вашето най-висше благо.

Ангелското 27 е послание да повярвате в себе си, в интуитивните послания и вътрешните ви подбуди. Получавали сте послания за вашата Божествена житейска цел и ангелите ви насърчават да следвате напътствията и насоките. Вярвайте, че вашите ангели ви подкрепят във вашите духовни усилия.

Ангелското 27 е послание за вяра, доверие и самоувереност. Ангелите ви искат да вървите напред по пътя си с увереност и благодат. Поддържайте позитивно отношение, перспектива и доверие, че в живота ви проявявате положителни резултати, награди и благословии.


Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: