понеделник, 29 януари 2018 г.

Ангелското число 26

Числото 26 е съставено от енергиите и атрибутите на числата 2 и 6. 
Числото 2 се отнася до дуалността, служенето и дълга, равновесието и хармонията, адаптивността, дипломацията, сътрудничеството, самоотвержеността, вярата и доверието, както и целта на душата на Божиествената житейска мисия.
Числото 6 се отнася до вибрациите на любовта и грижата, отговорността и надеждността, честността и почтеността, преподаването на другите, благодатта и благодарността, материалните и финансовите аспекти на живота и отразява дома и семейството.

Ангелското число 26 е послание от вашите ангели, че вашите материални и земни нужди винаги ще бъдат посрещнати, така че имайте вяра и доверие, че Вселената винаги ще предоставя нужното. Следвайте Божественото си вътрешно ръководство и му позволете да ви подканя да предприемате положителни действия в живота си.

Ангелското число 26 ви кани да бъдете дипломатични и да си сътрудничите с другите, за да дадете положителен пример, за да се учат другите. То ви казва, че докато служите на вашата Божествена цел на живота, ще пожънете своите духовни и емоционални награди от любов, доверие и дружба, както и явни материални и финансови придобивки.
  
Ангелското число 26 също разказва за постигането и достигането на слава и / или материален просперитет.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: