неделя, 28 януари 2018 г.

Ангелското число 25

Числото 25 носи атрибутите и качествата на числата 2 и 5. Числото 2 носи вибрациите на партньорствата и дипломацията, балансирана преценка чрез интуитивно съзнание, сътрудничество и разсъждение, насърчаване и разбиране. Числото 2 също се отнася до вашата Божествена житейска цел и мисията на душата. Числото 5 символизира големи промени и благоприятни възможности, които правят положителен избор на живот, лична свобода, приключение и независимост, адаптивност и гъвкавост, научаване на уроците чрез личен опит, находчивост и мотивация.

Ангелското число 25 ви насърчава да направите важни промени в живота, които ще ви дадат нови възможности и ще подобрите живота си по чудесни вдъхновяващи начини. 

Ангелското число 25 също показва, че тези промени ще ви помогнат с пълното следване и изпълнение на Вашата духовна мисия и житейска цел.
  

Ангелското число 25 носи послание, че трябва да имате вяра и доверие в себе си и ви насърчава да останете силни, докато животът ви се промени към по-добро. Промените, които предстоят, могат да се случат неочаквано, но вярвайте, че те ще бъдат положителни. Знайте, че сте в безопасност и защитени от ангелите си през тези преходи.


Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: