неделя, 28 януари 2018 г.

Ангелското число 24

Числото 24 е съчетание от вибрациите на числата 2 и 4. Числото 2 е свързано с двойствеността и равновесието, прозрението, партньорството и взаимоотношенията, сътрудничеството и дипломацията, и вашата Божествена житейска цел и мисия на душата. Числото 4 носи атрибутите на упорита та работа за изграждането на солидни основи, практичност и организация, честност и почтеност, надеждност, отговорност и вътрешна мъдрост. 

Числото 4 също се отнася до вашата страст и път, също и енергиите на Архангелите.

Ангелското 24 е послание от вашите ангели да продължите по настоящия си път със страст и ентусиазъм. Вярвайте в себе си и вътрешните си таланти и способности, за да намерите успеха и да постигнете вашите желания и стремежи. Вярвайте, че постигането на целите си е пред вас.

Ангелското 24 е послание, да послушате вашата интуиция и вътрешна мъдрост и да се доверите на ангелите, че вашите нужди са удовлетворени, докато се стремите към успех и постижения. Имайте вяра и доверие във вашите ангели и предайте своите притеснения и страхове на тях за преобразуване и изцеление. Поискайте ангелски напътствия и помощ, когато почувствате нужда и знайте, че те ви окуражават и подкрепят.


Ангелското 24 показва, че вашите ангели ви изпращат положителни енергии, за да увеличите самочувствието и увереността си. Работата, волята и усилията, направени в миналото, са довели до изграждането на стабилни основи и стабилност и вие сте помолени да се доверите на себе си и интуицията си. Знайте, че сте на правилния път на живота си.


Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: