събота, 27 януари 2018 г.

Ангелското число 23


Числото 23 е съставено от енергиите и атрибутите на числата 2 и 3. 2-та носи вибрациите на  двойствеността и равновесието, дипломацията и сътрудничеството, вярата и доверието, задължението и служенето, както и Божествена цел на вашия живот и мисията на душата. 3-та дарява своите вибрации на радост и оптимизъм, самоизразяване и творчество, разширяване и растеж, насърчаване и съдействие, проявяване и проявление. 3-та също се отнася до Възнесените Мастери. 

Това прави 23 числото на  духовността, харизмата, комуникацията и обществото.


Ангелското число 23 е послание, че ангелите и Възнесените Учители ви помагат да запазите вярата си и да се доверите на Вселената, докато работите усърдно, за да проявите най-висшите си желания и стремежи. Когато изпитвате съмнение или страх, помолете ангелите си за помощ и напътствия, тъй като те винаги са с вас.

Ангелското число 23 е послание, което ви насърчава да използвате естествените си способности, таланти и творчество, за да донесете радост и щастие в живота си и в живота на другите. 

Общувайте честно и открито с другите и се старайте да помагате на другите в ежедневието. Това, което изхвърляте във Вселената, се връща при вас, така че поддържайте позитивно отношение и оптимистична нагласа, за да гарантирате, че всичко в живота ви остава балансирано и хармонично.

Ангелското 23 е напомняне, че вашите ангели, архангели и Извисени Учители винаги са на разположение да ви подкрепят, ръководят и да ви помогнат - всичко, което трябва да направите, е да поискате помощ от тях.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: