събота, 27 януари 2018 г.

Ангелското число 21

Числото 21 е съставено от вибрациите на числата 2 и 1. 2-та резонира с атрибутите на двойствеността, намирането на равновесие, разсъждението и сътрудничеството, взаимоотношенията и партньорствата, насърчаване, себеотрицание и Божествената цел на машия живот и духовната ви мисия. Енергията на 1-та включва ново начало, независимост, уникалност, мотивация, стремеж за движение напред и напредък, постижения и успех.

Това прави 21 число с голяма гъвкавост, енергия, харизма и комуникативност.

Ангелското 21 предполага, разкриването на нови възможности или насоки, за да приемете това намерение да ви води в нови и вълнуващи посоки. Вярвайте, че вашите ангели са на ваше разположение през тези промени и преходи и ръководят вашите стъпки. Те ви насърчават да останете спокойни, балансирани и щастливи и ще откриете, че всичко работи за най-висшето ви добро.

Ангелското 21 е послание от вашите ангели, да имате ясни мисли, тъй като те изразяват вашите идеи и вярвания в реалността. Ангелското число 21 ви насърчава да бъдете оптимисти и да поддържате положително отношение във връзка с настоящите промени и / или обстоятелства в живота си, тъй като това ще ви помогне да проявите желаните резултати.

Ангелското 21 казва да поддържате вашата вяра и положителни очаквания за всички аспекти на живота си. Използвайте положителни утвърждения, за да укрепите решимостта си и да поддържате връзка с ангелското царство.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: