петък, 26 януари 2018 г.

Ангелското число 20

Числото 20 съчетава енергиите и атрибутите на числата 2 и 0. 2-та резонира с вибрациите на двойствеността, служенето и дълга, равновесието и хармонията, адаптивността, дипломацията и сътрудничеството, взаимоотношенията и партньорствата, разсъжденията, възприемчивостта и любовта. Числото 2 също се отнася до вашата Божествена житейска цел и мисия на душата.

0-та носи енергиите на "Божията сила" и Универсалните Енергии и подсилваа и увеличава вибрациите на числата, с които се появява. Числото 0 резонира с развиването на духовните аспекти и се смята, че представлява началото на духовното пътешествие и подчертава несигурността, която може да усети. Това предполага, да слушате интуицията си и висшия си Аз, тъй като това е мястото, където ще намерите всички ваши отговори.

Ангелското 20 е послание на любов, подкрепа и насърчаване от ангелите и универсалните енергии. Знайте, че сте благословени в живота си. Ангелите ви дават насоки и енергия, които ви позволяват да живеете живота си с любов, хармония, състрадание и равновесие, за да служите за изпълнение на житейската си цел и мисията на душата с ентусиазъм и оптимизъм.

Ангелското 20 е послание от ангелите ви, че нещата които се случват зад кулисите ще ви бъдат от голяма полза в близко бъдеще. Въпреки че може би не изпитвате тези възможности още, вярвайте, че те са на път към вас точно сега. Имайте вяра и доверие в Божественото.

Ангелското 20 е послание от ангелите ви, да имате вяра и доверие, че благодарение на вашите положителни уверения и оптимистично отношение към вашия живот и душевна мисия вашите желания се проявяват в живота ви.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: