петък, 26 януари 2018 г.

Ангелското число 19

Числото 19 е съчетание на вибрациите и атрибутите на 1 и 9. 1-та се отнася до независимостта и уникалността, мотивацията, стремежа напред и напредъка, амбицията и волята, ново начало и постигане на успех. 9-та носи енергиите на универсалните духовни закони, дхарма и карма, духовно просветление и събуждане, водещи чрез положителен пример, обслужващи човечеството и светлинната работа, вашата интуиция и вътрешна мъдрост, разрешаване на проблемите и Божествената цел на вашия живот. 9-та също се отнася до завършванията и заключенията, правейки числото 19 поредица от завършвания, водещи до нови начала.

Ангелското 19 е послание от ангелите ви, че целта ви е почти завършена или фаза, или ситуация в живота ви свършва. Ангелите искат да знаете, че една врата се затваря, докато друга се отваря. Ангелите искат да останете позитивни през тези преходи и да очаквате с нетърпение ново начало и благоприятни възможности.

Ангелското 19 ви напомня, че самопомощта често е най-доброто средство за отстраняване и ангелите ви обичат и подкрепят в стремежа ви да помогнете на себе си (и на другите), да водите по-щастлив и по-здравословен живот. Ангелите ви искат да имате позитивно и оптимистично отношение към целта на вашия живота и вашата душа. Знайте, че съдбата ви принадлежи, а ангелите ви дават насоки и подкрепа по пътя. Вие сте насърчавани да проливате любов и светлина върху човечеството.

Ако имате желание да започнете нова кариера, която предполага служене на човечеството, Ангелското 19 може да бъде послание за започване на духовно-базирана практика и / или професия или служене от сърцето. Повярвайте, че всичко, от което се нуждаете в своето търсене, ще бъде осигурено от ангелите и Универсалните Енергии в Божественото време и често по най-чудотворните начини.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: