четвъртък, 25 януари 2018 г.

Ангелското число 18

Числото 18 е комбинация от енергиите и атрибутите на 1 и 8. Числото 1 се отнася до ново начало, мотивация и прогрес, започване на нови проекти, самоуправление, инициативност, инстинкт и интуиция. Числото 8 носи вибрации за проявяване на богатство и изобилие, самочувствие, разбиране, постижение, даване и получаване, вътрешна мъдрост и служене на човечеството. 

Числото 8 е и число на Кармата - универсалния духовен закон за причината и следствието.

Ангелското 18 е послание за насърчаване и подкрепа от ангелите ви. Те ви канят да мислите само положително за просперитета и изобилието. Когато имате високи очаквания и поддържате позитивно отношение, ангелите и Универсалната енергия ви помагат да изразите най-високите си идеали и да постигнете успех във всичко, с което насочвате вашите намерения и усилия. Ангелите искат да знаете, че позитивните обстоятелства се проявяват около вас с бързи темпове.

Ангелското 18 показва, че сте близо до края на фаза или цикъл в живота си, а ангелите искат да осъзнаете, че в бъдеще ще се появят нови възможности за вас. Ангелите ви молят да не се стресирате от настоящите обстоятелства, тъй като "по-доброто" идва към живота ви. Не се бойте от липсата или загубата, тъй като края на ситуацията или цикъла означава началото на друга ситуация и нов цикъл. 

Ангелите ви канят да имате вяра и доверие в тях и в себе си.

Ангелското 18 също ви казва, че ако смятате да започнете (или разширите) духовно-базирана практика, кариера и / или професия или предприятие, базирано на услуги, сега е най-благоприятното време да го направите.

Слушайте ръководството на ангелите за следващите стъпки, които трябва да предприемете.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: