сряда, 24 януари 2018 г.

Ангелското число 17


Числото 17 е комбинация от вибрациите и атрибутите на 1 и 7. 1-та се отнася до ново начало, мотивация и прогрес, индивидуалност, самоуправление, постижение и успех. 7-та резонира с енергиите на духовното пробуждане и просветление, мистицизма и психическите способности,
вътрешна мъдрост, изразяваща вашите желания и щастие. 

17 е благоприятно число, тъй като олицетворява "новото" и проявяващо се щастие. Не забравяйте да бъдете благодарни за всичко, което Вселената предлага.

Ангелското 17 показва, че вашите ангели искат да знаете, че сте на "правилния път" в живота си. Ангелите ви подкрепят и насърчават за вашата Божествената цел и мисията на вашата душа и вие имате основателна причина да сте оптимисти за избраната от Вас посока или път.

Ангелското 17 е послание, което ви насърчава да слушате интуицията си и висшето си Аз и да предприемате подходящи действия, тъй като само вие можете да служите на душата си и да изпълнявате съдбата си. Ангелите ви насърчават да поддържате позитивно отношение и да използвате положителни утвърждения, за да покажете най-висшите си идеали и стремежи.

Ангелското число 17 може също така да означава, че е дошло време да започнете                  (или разширите ) духовна практика, кариера и / или професия или да служите от сърцето си.     Вселената и ангелите ще гарантират, че всичко, което ви е нужно, ще ви бъде осигурено и вие трябва да се доверите на собствената си вътрешна мъдрост, умения и способности. 

Използвайте таланта си, за да служите на човечеството и да осветявате онези, които търсят Просветление.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: