сряда, 24 януари 2018 г.

Ангелското число 16

Числото 16 е комбинация от енергиите и атрибутите на числата 1 и 6. 1-та резонира с ново начало, стремеж напред и напредък, самоуправление и увереност, самоувереност и постижение, вдъхновение и постижения. 6-та е свързана с любовта към дома и семейството и домашния уют, обслужването на другите и самоотвержеността, отговорността и надеждността, осигуряването на себе си и на другите, както и грижата за тях.

Числото 16 резонира с личната воля, независимост, инициативност, действие и преодоляване на препятствията.

Ангелското 16 е напомняне от ангелите ви, че вашите мисли създават вашата реалност, затова се уверете, че имате само положителни очаквания за вашия живот, начин на живот и материалните въпроси. Вярвайте, че всички ваши нужди ще бъдат удовлетворени, докато                                                                          изпълнявате вашата житейска мисия.

Ангелското число 16 е послание от вашите ангели да поискате от тях ръководство и помощ по отношение на материалните аспекти на живота ви. Слушайте посланията от вашата интуиция и вътрешна мъдрост, тъй като в момента ангелите ви информират кой избор да направите и какви стъпки да предприемете, това ще гарантира, че вие ​​и вашите близки ще имате всичко необходимо, за да поддържате ежедневните си нужди ,

Ангелското 16 ви насърчава да поддържате позитивно отношение, докато ангелите работят с вас, за да изпълнят всичките ви нужди.

 Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: