вторник, 23 януари 2018 г.

Ангелското число 15


Числото 15 е съчетание от вибрациите числата 1 и 5. 1-та се отнася до ново начало, активност и увереност, упоритост, постижение и успех. 5-та резонира с атрибутите на избора на живот и важните промени, адаптивността и гъвкавостта, находчивостта, мотивацията и идеализма. Числото 5 също се отнася до правенето на нещата по свой собствен начин. 

Числото 15 разказва за независимост, чувствителност, креативност, преподаване на другите и енергията на любовта.

Ангелското число 15 е съобщение от вашите ангели, че вашите идеи и мисли ви подтикват да направите някои много необходими промени в живота си. Ангелите ви окуражават и ви насочват да правите положителни промени в живота и ви подкрепят през тези преходи. Не се страхувайте да направите тези големи промени в живота, тъй като в дългосрочен план те ще се окажат от голяма полза за вас и другите. Вие ще се отървете от старите ограничения и ще създадете място за "новото", което да влезе в живота ви.

Ангелското 15 е послание, да запазите вашите мисли и действия, насочени към вашите цели и стремежи, за да покажете най-висшите си идеали. Използвайте положителни утвърждения и визуализации, за да запазите погледа си ярък и възприемчив.

Ангелското 15 е послание, да използвате вашата инициативност и лична издръжливост, когато правите избор, който засяга вашето собствено благополучие и житейски път, само като знаете желанията на истинското си сърце. 

Имате вътрешна мъдрост, таланти и способности, за да постигнете всичко, към което се стремите.

 Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: