понеделник, 22 януари 2018 г.

Ангелското число 14


14 е комбинация от енергиите на номер 1 и номер 4. Числото 1 означава инициатива, нови проекти, постижения, успех и изпълнение. Числото 4 резонира с постоянна работа към цели и стремежи, истина и целомъдрие, практичност, система и ред. 

Числото 14 е число на баланс, хармония, умереност и предпазливост. Също така се отнася до самонастройване, единство, справедливост и независимост и означава ентусиазъм, съчетан с решителност.

Ангелското 14 е послание от ангелите, в което се иска да държите своя фокус, позитивните си уверения и намерения за изразяване на целите и стремежите си.

Ангелското число 14 може да бъде знак от вашите ангели, че те са там, за да ви помогнат да проявите истинските си желания.

Ангелското 14 е послание, че ако действате с повишено внимание и мъдрост, ще успеете в бизнеса, по въпроса с парите и в живота като цяло. Започнете проекти, които ще донесат дългосрочни ползи и бъдещи успехи.

Ангелското число 14 насърчава прогресивната промяна, обновяване и растеж и ви казва да споделите вашето знание и мъдрост с другите. То също така ви казва, че това за което полагате усилията си, ще донесе награди в бъдеще.

Посланието на Ангелското число 14 може да бъде "внимавай, какво си пожелаваш ...."

 Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: