понеделник, 22 януари 2018 г.

Ангелското число 13


Числото 13 е съставено от атрибутите и енергиите на числата 1 и 3. 1-та носи вибрации на ново начало, напредък, мотивация, постижения, уникалност и индивидуалност. 3-та се отнася до оптимизма и ентусиазма, комуникацията, самоизразяването, вдъхновението и творчеството, също така - експанзия и растеж, проявяване и проявление. Числото 3 също се отнася до Извисените Учители. 

Числото 13 представлява броят на традициите, упоритата работа, организацията и правилната преценка. То също така е женско число и предлага да настроите към интуицията си.

Ангелското 13 е послание от ангелите ви, че в живота ви може да се случат някои катаклизми. Това се случва по кармични причини и ще позволи да изследвате нови възможности, което ще ви отвори нови врати за духовно израстване. Ангелите ви канят да се адаптирате към промените благословено.

Ангелското число 13 може да бъде "прикрита благословия".

Ангелското 13 е послание от ангелите ви, че сте ръководени и подпомагани във вашата Мисия на Душата. Вярвайте, че ангелите и възнесените Учители са на ваша страна, докато преминавате през този период, който ще доведе до съвършено съответствие с Божествената цел на вашия живот. Ако не сте сигурни за следващите стъпки, попитайте ангелите си за напътствия и помощ.

 Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: