понеделник, 22 януари 2018 г.

Ангелското число 12


Числото 12 е комбинация от атрибутите и енергиите на числата 1 и 2. 1-та се отнася до ново начало, мотивация, прогрес, самоувереност и постижения. 2-та носи вибрациите на двойствеността, дипломацията и адаптивността, партньорството и отношенията, чувствителността и самоотвержеността. Числото 2 също така резонира с вярата и доверието, както и с Божествена цел на вашия живот и душа. 

Ангелското число 12 представлява цикъл на опит и трансформация към по-високо съзнание, знание и по-висока мъдрост, чувствителност, образование и интелект. Комбинацията между  "смелото" число 1 с  "чувствителното" 2, прави 12 много балансирано число.

Ангелското 12 е послание от вашите ангели да не се възпирате от старите навици, които трябва да бъдат променени. То ви кани да погледнете към новия опит с оптимизъм, тъй като това ще доведе до благоприятни и положителни ефекти и възможности. Това помага за постигането на цели и стремежи и позволява "старото" да бъде заменено с "ново".

Когато се появи Ангелското 12, ангелите може да ви кажат да потърсите различни начини да подобрите своя дом, градина и обкръжение. Това включва въпроси касаещи дома и семейната среда. Ангелите ви насърчават да се заобикаляте с любов и веселие.

12 е послание от вашите ангели, за да ви уверят, че това което изхвърляте във Вселената, е от положителен характер.

Вие сте помолени да останете на позитивни и да използвате естествените си умения, таланти и способности в името на другите и вас.

 Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: