петък, 19 януари 2018 г.

АНГЕЛСКОТО ЧИСЛО 11


Кармичното Царско число 11 символизира принципите на духовното пробуждане и просветление, висока енергия, идеализъм, вдъхновение и интуиция, осветяване, визия, ентусиазъм, креативност / творчество, самоизразяване, чувствителност и мистицизъм.

11 ни казва, че да се свързваме с нашето висше Аз, означава да познаваме и да живеем духовната мисия и целта на живота си. Царското  11 обикновено се нарича "илюминаторът", "пратеникът" или "учителят" и се отнася до онези, които са тук, за да бъдат вдъхновяващи насочващи светлини, а тяхната мисия е да осветляват другите и да допринасят за повишаване на духовното осъзнаване.

11 носи послание от вашите ангели да обърнете специално внимание на вашите мисли и идеи, тъй като те разкриват отговорите на вашите молитви. Вашите положителни утвърждения и оптимистично отношение ще изразят вашите желания и ще ви помогнат да постигнете вашите цели и стремежи. Те също така ще ви помогнат за вашата духовна цел на живота и мисия на душата.

11 ви насърчава да допринесете за вашата уникална перспектива и философия, за да подбудите ново съзнание. Потърсете някаква форма на изразяване, където може да имате активно участие, било то чрез собствена професия или някаква благотворителна организация. Работата с другите дава възможност да бъдете вдъхновяващ лидер, като давате пример на другите да се учат.

Ангелското число 11 ви насърчава да подпомагате и вдъхновявате човешката раса чрез своите естествени способности, разчитайки на вашата вътрешна мъдрост и интуиция да ви води.

Ангелското число 11 ви насърчава да бъдете вдъхновяваща водеща светлина, за да осветявате другите и да помагате за повишаване на духовното осъзнаване. Вярвайте, че ангелите ви подкрепят във вашата служба на светлината.

Още за 11, може да видите тук:
https://yuliatodorova.blogspot.bg/2018/01/1-1-11-111-1111.html

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: