петък, 5 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа - Повтарящи се 1 - 1 11 111 1111



Числото 1 резонира с вибрациите и атрибутите на новото начало, независимостта, индивидуалността, мъжествеността, аскетизма, успеха, лидерството, оригиналността, инициативата, пионерството, инстинктите, смелостта, вдъхновението, силата, творчеството и самоувереността, силата, властта, силната воля, уникалността, поемане на риск, самоусъвършенстване, стремеж към напредък.

Числото 1, като число на "Новото" е числото, от което започва всяка проява. Това е енергията, която започва всички действия и води пътя в нови посоки. 1 е числото на новите проекти, смелостта, оригиналността и решителността, както и на желанието за разширяване на всички нива.

Всички числа се делят на 1. Ние всички сме едно, затова всички ние сме свързани чрез мисълта. Когато Ангелското число 1 ви се явява многократно, това е послание, да наблюдавате вашите мисли и да се фокусира върху вашите положителни желания, а не върху негативните ви страхове.

Поредицата от 1-ци, най-често, е първата поредица, която се появява на много хора. След като се разбере поредицата 1111, последователността от числа се променя към друга комбинация заедно с нов житейски опит, насоки и възможности.

Ангелското число 1 говори за ново начало и промени. То обозначава лидерство и независимост и разказва за нов старт и нови действия. Лидерството има кураж, силна воля и решителност във всички области, така че целта да бъде постигната.

Когато Ангелското число 1 се появява многократно, това означава, че енергие портал се е отворил за вас и това бързо ще прояви мислите ви в реалността. Посланието е да изберете мъдро своите мислите, като се уверите, че отговарят на вашите истински желания. Не съсредоточавайте енергията си върху страховете, тъй като можете да ги проявите в живота си.

Числото 11 е "кармично", Главно число. То ни казва, че за да се свържем с висшия ни Аз, трябва да познаваме нашата цел на живота и душата. След като се научим да смесваме висшия си Аз с нашия ежедневен начин на мислене, ще се научим как да избягваме препятствията и клопките, които изпитваме, когато работим на материално ниво. Когато се научим да смесваме двете нива, ние узряваме и се развиваме духовно. Това ни прави по-силни и ни помага да  развиваме вътрешната си сила, която ще ни помогне да насочим живота си в правилната посока. Балансът в нас дава голяма сила на нашия характер. Същността на посланието на поредицата 11 е да развиваме интуицията, ясновидствота, духовно изцеление и метафизичните способности. Числото 11 символизира принципа на духовното просветление.

Когато Ангелското число 11 се появява многократно в живота ви, вашите ангели ви молят да обърнете внимание на вашите повтарящи се мисли и идеи, тъй като те съдържат "отговорите" на вашите молитви.

Когато забележите Ангелското число 111 да се появява често, обърнете внимание на мислите си по времето, когато то се появява. Когато се появи, внимателно проследявайте мислите си и не забравяйте да мислите само за това, което наистина искате, а не за това, което не искате.

1111 е, най-често, първата поредица, която се появява на много хора. След като 1111 бъде забелязано и разбрано, последователността от числа напредва към други числа и вашите ангели имат други съобщения, които да ви предават.

Поредицата 1111 е знак, че се отварят нови възможности за вас и вашите мисли ги проявяват светкавично. Моделът 1111 е подобен на ярката светлина на светкавицата. Това означава, че Вселената току-що е направила моментна снимка на вашите мисли и изразява вашите идеи в материална форма. Бъдете наясно, че ще проявите вашите мисли, затова не мислете негативно, тъй като това ще проявите в живота си. Използвайте положителните енергии на Вселената, за да постигнете най-дълбоките си желания, надежди и мечти.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: