четвъртък, 4 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа - повтарящи се 0 - 0 00 000 0000

                                               

                                 Атрибути на числото 0

Числото 0 се отнася до медитацията, молитвата и Източника.

Вечността, началната точка, безкрайността, единството, целостта, продължаващите цикли, потокът, "Божията сила" и Всеобщата енергия. 0 е Алфата и Омегата.

Числото 0 обхваща атрибутите на всички други числа. 0 е Алфа (началото) и Омега (най-висшето), тъй като няма начало и няма край. Всичко е безкрайно. Древните хора провъзгласиха, че "Божията сила" е кръг, чийто център е навсякъде и нейната обиколка е никъде. Всички числа с 0 ни поставят по-близо до "Божията сила" или Универсалната енергия.

Числото 0 е знак за потенциал и / или избор и когато тази последователност от числа се представя и повтори, посланието е свързано с развиването на духовните аспекти, тъй като 0 се счита, че представлява началото на духовното пътуване и подчертава несигурността, която може да доведе до това.

Когато 0 се появи за вас, вие сте помолени да слушате интуицията си и висшия си Аз, тъй като това е мястото, където ще намерите своите отговори.

Повтарящи се поредици от 0:

00 се отнасят до практики на молитва и / или медитация. Това е послание, което носи напътствия; бъдете внимателни за знаци. Вселената подчертава посланието си към вас и ви моли да обърнете внимание и да следвате дадените указания незабавно.

000 е напомняне, че сте едно с Вселената. Вие сте могъщо същество със способността да проявявате всичко, което желаете, в живота си. Всичко, което казвате и правите, има въздействие и влияние, било то положително или отрицателно, така че уверете се, че вашите мисли, вярвания и желания са от положително естество, тъй като това е, което ще привлечете в живота си.

0000, когато 0 се появи в повтаряща се последователност от няколко цифри, това е индикация, че ситуацията или проблемът в живота са в пълен кръговрат.

Когато 0 се комбинира с други числа, потенциалът на това число се увеличава от наличието на 0. Усилва и насърчава енергиите и вибрациите на числото, с което се комбинира.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: